Tälle sivulle olemme keränneet asiakapalveluun tulleita kysymyksiä ja vastauksia. Jos et löydä vastauksia tältä sivulta niin jätä ota yhteyttä lomakkeella.

1. Miten minun pitää toimia jotta saan internet sivut?

a) Ensinnä on hyvä miettiä sopiva nimi sivuille. Jos kyseessä on yrityksen nimi ja haluat osoitteeksi .fi -päätteen voit tarkistaa täältä onko osoite vapaana. Jos haluat .com .net. .org yms. osoitteen voit tarkistaa sen saatavuuden esimerkiksi täältä

b) Kun olet löytänyt sopivan nimen voit ottaa meihin yhteyttä ja varata kyseisen osoitteen. Webhotellit sivulta voit katsoa sopivan webhotellin tai tarvittaessa opastamme löytämään oikean hotellin.

c) Domainin ja webhotellin varauksen jälkeen voimme tarvittaessa suunnitella Teille internetsivut tai mahdollisesti antaa Teille tunnukset, joilla voitte itse siirtää omat sivut palvelimelle. Halintapaneelin kautta voitte lisätä tietokantoja sekä sähköpostitilejä. Tukipalvelumme auttaa tarvittaessa.

2. Minulla on jo sivut olemassa mutta haluaisin siirtää ne palveluunne / teettää Teidän kautta uudet sivut.

Siirtoon tarvitset verkkotunnuksesi siirtoavaimen. Siirrossa tukipalvelumme auttaa selvittämällä avaimet mikäli olet jostain syystä kadottanut ne. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja sovi tapauskohtainen siirtopalvelu.

3. Yritykseni tarvitsee konsultoivaa apua internet sivujen teossa ja ylläpidossa. Tarjoatteko sellaista palvelua

Kyllä! Yrityksemme järjestää koulutuksia, auttaa asiakkaita ohjelmoinnissa ja antaa teknistä tukea niin internetiin kuin pc laitteistoille.

Tervetuloa Waasa Zonen asiakkaaksi!

 


ictmainos